روغن زیتون برای بدن بسیار مفید است و از اینکه این روغن نباید برای سرخ کردن غذاها استفاده شود زیرا روغن زیتون حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع است که در اثر حرارت اسیدهای چرب غیر اشباع اکسید می شوند که برای بدن زیان دارد پس نباید از روغن زیتون برای سرخ کردن غذاها استفاده کرد.
وی به طرز نگهداری روغن زیتون اشاره کرد و گفت: در اثر نگهداری نادرست این روغن فاسد پذیر می شود بنابراین باید در شرایط درست و مناسب و جای خنک و تاریک نگهداری شود.
وی افزود: روغن زیتون با بو، نسبت به روغن زیتون بی بو دارای خاصیت بیشتری است زیرا روغن زیتون بی بو بیشتر تصفیه می شود.
کیمیاگر خاطر نشان کرد: زیتون محصول گیاهی مفید و با ارزشی است که افراد روزانه می توانند آن را مصرف کنند زیرا که این روغن نیز دارای فواید بسیاری برای بدن است.