۶- خدایا! عاجزانه به درگاهت توبه میکنم. اما نه بخاطر اینکه چشمم به عکس برهنه آن دخترک فاسد افتاد. توبه من از آن روست که دیدن بی حیایی و برهنگی دختری مسلمان رگ غیرتم را به حرکت در آورد و به نوشتن وادارم کرد، اما بی حیایی قلم سرداری که امام و رهبرم را گستاخانه با محمدرضای نجس مقایسه کرد آن قدر غیرتم را تکان نداد که دست به سلاح برنده قلم ببرم.
۷- من تیز ترین تیغ های کینه و نفرتم را نه به سمت آن مقلد فاسد فرهنگ غرب، بلکه به سمت همه آن کسانی نشانه میروم که با سلب اعتماد مردم از حکومت الهی و دینی، فتوای به این برهنگی ها را از خرداد ۸۸ تا به حال صادر میکنند.
۸- ای دهر! اگر روزگاری بر مراد دل معاویه گشتی تا علی با معاویه مقایسه شود، فرزندان روح الله، به تو اجازه نخواهند داد که میراث علی را با میراث معاویه ها مقایسه کنی حتی در قلم یاران دیروز علی. اگرچه میراث داران معاویه که در کاخ سبزش، با شیفتگان دنیا و ابلیس احاطه شدهاند، لیاقت فهم نعمت با علی بودن را ندارند و زمانی به فکر میافتند که مجبور شوند آتش جهنم را بر حشر با علی ترجیح دهند.
فاعتبروا یا اولی الابصار
سید حمید طباطبائی
http://lcszr.com/?p=629