از آن زمان روزها و ماه های زیادی می گذرد! امروز هر استانی که پای بگذاری یک شبکه تلویزیونی و رادیویی مخصوص به خود دارد ! سیمای جمهوری اسلامی ایران اقدام به ایجاد شبکه های ماهواره ای کرده است. از جام جم ۱ و ۲ و ۳ گرفته تا آی فیلم و شما و بازار و خرابه و اتاق خواب و کوچه و پرده و فلان و بهمان و سه نقطه!

اما امروز دیگر نه مردم آن چنان شوق و ذوقی برای تماشای تلویزیون دارند نه اینکه شب ها به دو بهانه سراغ یکدیگر می روند! سوای همه مشکلات اقتصادی و اجتماعی که دامن خانواده های ایرانی را دو دستی چسبیده است بی مایه بودن بسیاری از فیلم های اکران شده در سینماها و شبکه نمایش خانگی و همچنین سریال های پوچ و بی هدف تلویزیون، این مسئله را بیان می کند که هیچ برنامه مشخصی برای بالا بردن سطح کیفی فیلم ها و سریال ها و آثار تولید شده در حوزه سینما وجود ندارد و همه برنامه ها حول محور کلمه «توکلت علی الله» یا «فی سبیل الله» تولید می شود و هیچ قاعده و هدف خاصی را دنبال نمی کند جز اینکه یک هدف مشترک بین همه تولیدکنندگان این نوع آثار وجود دارد و آن هم «ایجاد و ساخت» است!

تفاوتی نمی کند هدفی در فیلم مشاهده بشود یا اینکه سریال خط فکری مناسبی به مخاطب خود بدهد یا نه همین که مقداری از زمان مخاطب خود را پر کند کافی است و این می شود همان هدف مشترک مسئولین سیمای ما!

جناب مهندس ضرغامی، ایجاد شبکه های مختلف ماهواره ای و دعوت مردم به تماشای «اخراجی های ۳» در روز افتتاح یک شبکه جدید با آن همه تبلیغات و تیزر و زیرنویس و ... در راستای همان ایجاد باور مناسب برای مخاطب است؟! آیا اینکه شما در اولین روز افتتاح یک شبکه جدید، عینا دست بر روی اخراجی های ۳ می گذارید اتفاقی است؟! ای کاش به جای اینکه هر روز شبکه جدید ایجاد کنید، کمی به فکر بالا بردن سطح کیفی همین برنامه های داخلی خودمان باشید!