از طرف ديگر ماده شیمیایی Dioxin باعث بروز سرطان بخصوص سرطان سینه می‌شود. ديوكسين براي سلول‌هاي بدن انسان فوق‌العاده سمي است و خطر توليد آن درظروف يكبار مصرف به‌خصوص در اثر حرارت غذاي پرچرب بيشتر است.
بنابر مطالعات متخصصان، مردانی که بنابر شرایط کاری مجبور به تماس با مواد پلاستیکی به مقدار زیاد بوده‌اند هم 4 برابر بیش از مردان دیگر دچار ناتوانی جنسی شده و نیز 7 برابر بیش از سایرین از زود انزالی احساس ناراحتي مي‌كنند.
از ديگر مشکلات تماس با بيس فنول آ مي‌توان به چاقي و بلوغ زودرس اشاره کرد. در واقع تماس با ترکیبات شیمیایی که در ساخت ظروف پلاستیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد نقشه ژنتیکی افراد را به گونه‌ای برنامه‌ریزی می کند که احتمال ابتلای آنان به چاقی را در دوره‌های بعدی زندگی، افزایش می‌دهد. اما يكي ديگر از عوارض مصرف پلاستيك‌ها را بايد در اين واقعيت دانست كه ماده فتالات یکی از مهمترین موادی است که در ترکیب محصولاتی از قبیل اسباب بازی‌ها، مواد شوینده، پلاستیک‌ها و... وجود دارد. بررسی‌ها نشان داده‌اند که فتالات‌های موجود در این مواد موجب اختلالات هورمونی، نارسایی‌های جنینی، آسم و مشکلات تولید مثل می‌شود. بالا بودن غلظت متابولیت‌های فتالات‌ها در ادرار باعث تشدید علائم این بیماری می‌شود.
مضرات استفاده از پلاستيك‌ها به اين موارد ختم نمي‌شود چرا كه محققان دریافتند احتمال بروز بیماری دیابت تیپ 2، حمله‌های قلبی و آنژین در افرادی که به میزان زیادی در معرض بیس فنول آ قرار می‌گیرند بیشتر از دیگران است. محققان بر این عقیده‌اند که قبل از هر نتیجه‌گیری قطعی باید تحقیقات بیشتری در زمینه این که آیا سطوح بالای بیس فنول آ واقعا با بروز دیابت تیپ دو مرتبط است یا خیر صورت پذیرد.