وی با اشاره به عملیات دستگیری ریگی گفت: ما دستاوردهای بزرگی در عرصه اطلاعاتی داریم و دستگیری ریگی یک شاهکار اطلاعاتی بزرگ در کنار دستیابی اخیر به این پرنده آمریکایی بود.

سلامی در خصوص پاسخ ایران به اینگونه اعمال خاطرنشان کرد: ما به نوعی از قانون سوم نیوتن تبعیت می‌کنیم یعنی هر عملی را عکس‌العملی است و با توجه به ملت انقلابی ما ممکن است عکس‌العمل‌های ما بزرگتر هم باشد و این طبیعی است و نمی‌توانیم اقدامات دشمنانمان را بدون پاسخ بگذاریم. آنها باید تبعات و مسئولیت اقدامات تجاوزکارانه و خارج از قوانین بین‌المللی را ببینند. دشمنان آثار پاسخ ما به اعمالشان را خواهند دید.

وی در ادامه در خصوص پیگیری این موضوع در عرصه سیاسی و دیپلماتیک تاکید کرد: هر اتفاق نظامی حتما دارای یک ماهیت سیاسی است و بصورت طبیعی دفاع دیپلماتیک، تهاجم دیپلماسی و دفاع حقوقی در نهادهای امنیت بین‌المللی موضوعی است که باید حتما دنبال شود و مقابله به مثل آن در عرصه دیپلماسی باید انجام شود.

وی افزود: ارمغان آمریکایی‌ها در اشغال کشورهای دیگر برهم زدن روابط عادی کشورهاست و باید با یک ادبیات سیاسی قدرتمند تعقیب شوند و پاسخگوی اعمالشان باشند.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: جهان را نمی‌شود با ادبیات سیاسی دوگانه مدیریت کرد. جهانیان بیدار شده‌اند ولی آنها هنوز بیداری اسلامی را درک نکرده‌اند و نمی‌توانند علائم و آثار قدرت در کشورهای دیگر را کشف کنند. تحولات اخیر با سرعت پایه‌های نفوذ سیاسی و شخصیت بین‌المللی و هویت قدرت آنها را از بین می‌برد و آنها به زوال خود نزدیک می‌شوند.
-پایان-