انار يكي از ميوه‌هاي خوش آب و رنگ فصل پاييز و زمستان است كه در مقايسه با ساير ميوه‌هاي اين فصل، آنتي‌اكسيدان بيشتري براي افزايش ايمني، مقاومت و حفاظت از بدن در مقابل بيماري‌ها، ميكروب‌ها و ويروس‌ها دارد. درمانگران مكاتب طب سنتي در جهان از خواص دارويي اين ميوه و دانه‌هاي آن براي درمان بيماري‌هاي مختلفي از قبيل بيماري‌هاي قلبي، عفوني، دندان درد و گوش درد استفاده مي‌كنند.




درمان اسهال با انار



درمانگران چيني براي درمان اسهال از ميوه خشك شده يا پودر انار استفاده مي‌كنند. آن‌ها معتقدند، مصرف ميوه خشك شده انار با پوست براي درمان اسهال در بيماران بسيار مفيد است. اين درمانگران براي ساده‌تر شدن مصرف ميوه خشك شده انار، پودر اين ميوه را تهيه كرده و آن را به بيماران‌شان تجويز مي‌كنند. بيماران مي‌توانند اين پودر را به‌صورت تنها يا در كنار وعده غذايي خود ميل كنند.