نقل قول نوشته اصلی توسط هانا نمایش پست ها
از چادر -این اسباب ریا کاری متنفر بودم متنفر تر شدم.....

سلام علیکم.

ابتدا باید خوش آمد بگم به شما. امیدوارم که از سایت ما استفاده کنید.

چرا فکر میکنید که چادر اسباب ریاکاریه ؟

شما که انقدر خوب تجزیه و تحلیل میکنید، باید این رو هم بدونید که خیلی واضح هست که افراد سودجو از ابزار و لوازم مثبت و خداپسندانه سواستفاده میکنن تا اهداف منحرف خودشون رو پیش ببرن.
شما مثالهای زیادی میتونید پیدا کنید که چقدر از ابزار و رفتارهای خداپسندانه سواستفاده شده.
حالا این درسته که چون بعضی ها سواستفاده میکنن، ما بیام بگیم که کلا اون کار خداپسندانه چیز بدیه ؟ آیا این عاقلانه است ؟
برای اینکه درک کنید که چرا حجاب و چادر خوبه، بهتره که بشینید تحقیق کنید، بررسی کنید، ببینید که قرآن و دین اسلام چی گفته، گفته های اسلامی و قرآنی رو بررسی کنید، درست مثل یک تحقیق ارشد که میرید بررسی میکنید و سرچ میکنید. کاری نداشته باشید که مسلمانها چی میگن یا چه کار میکنن، ملاک شما قرآن و دین اسلام باشه.
بعد از تحقیق و بررسیتون ببینید که گفته های قرآنی و اسلامی عقلانی هست یا نه !

اگر بر طبق سواد، تحقیق و مطالعه نتیجه بگیرید، اون نتیجه مطمئنا درست خواهد بود. شما هم که به گفته ی خودتون ارشد دارید و اهل تحقیق و منطق هستید.

إن شاءالله خدا عاقبت همه ی ما رو به خیر کنه.

یا علی!