مقام معظم رهبري با اشاره به وضعيت كشور مصر و تحولات اين كشور افزودند: مصر كشور بزرگي است و داراي ملت كهني است و يك منطقه اساسي در دنيا اسلام بود اما حاكمان فاسد و مزدور و ذليل ملت مصر را تذليل كردند و آن را به گنج استراتژيك رژيم جعلي و غاصب صهيونيستي تبديل كرده بودند حال اين گنج از دسترس غاصبان كشور فلسطين خارج شده است. 30 سال رژيم مبارك امنيت اسرائيل را تضمين كرد و حتي حاضر شدند يك و نيم ميليون مردم غزه را در يك زندان بزرگ نگه دارند و زير بمباران صهيونيست‌هاي خبيث نگه دارند و راه عبور و مرور و هرگونه امكان حياتي به غزه توسط رژيم مبارك بسته شد.

ايشان خاطرنشان كردند: حال رژيم مبارك سقوط كرده و رژيم صهيونيستي احساس لختي مي‌كند دست پاچه و حيرت زده‌اند. اين داد و بيدادهايي كه مي‌بينيد از قول سران صهيونيست نقل مي‌شود. دم از حمله نظامي اينها حاكي از دست خالي، وحشت و حيراني آنها است. مي‌دانم در اين شرايط از هميشه آسيب پذيرترند و هرگونه قدم كجي بردارند و هرگونه حركت ناشايستي انجام دهند مثل صاعقه‌اي بر سر خودشان فرود خواهد آمد.

مقام معظم رهبري با بيان اينكه "غربي‌ها و آمريكايي‌ كه پشتيبان‌هاي بي‌قيد و شرط رژيم غاصب صهيونيستي بودند امروز از هميشه گرفتارتر هستند"،‌ تصريح كردند: امروز غرب با سيلي صورت خود را سرخ نگه داشته است. مشكلات مالي اقتصادي‌ و مشكلات اجتماعي در مواجه با مردم خود درمانده‌اند. چندين حكومت طرفدار آمريكا در اروپا ساقط شده‌اند. مردم اگر ميدان پيدا كنند هرگونه نشانه استكبار آمريكايي را كه در اروپا مشهود است با حضور خود خواهند زدود.

ايشان افزودند: ملت‌ها از آمريكا متنفر هستند و آمريكا دچار بحران است؛ البته مي‌خواهند اين بحران را به آسيا،‌ آفريقا و خاورميانه منتقل كنند و ضعف خود را با حادثه آفريني در كشورهاي ديگر بپوشانند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي ادامه دادند: از جمله كارهاي آنها اين است كه مي‌خواهند انقلاب‌هاي عظيم مردمي را به ضد خودشان تبديل كنند و مردم را سرگرم كنند، اختلافات قومي،‌ مذهبي‌ و طايفه‌اي ايجاد كنند و ما بايد هوشيار باشيم.