طاهره وحیدیان
09-30-2011, 12:11 PM
بسم الله الرحمن الرحيم
ستايش وسپاس خاص خداوند جهان است كه ملك اوست آنچه در زمين و آسمان است.
او كه از قلب كوچك اتم تا وراء كهكشانها، از ظلمات ثلاث تا عمق ژرف جانها همه را مي داند.
او كه حيات ميدهد ومي ميراند ملك مي بخشد ومي ستاند.
او كه فضا پيماي انديشه ها به بي كرانهاي كبريايش نرسد ودر تدبير امر محتاج كس نشود.
و اوست پروردگار شعري فالق الحب والنوي آفريدگار بي همتا.
تدبير آن است كه او نموده و فرمان آن ،كه او فرموده
به هر كه خواهد علم مي بخشد وازآن كه دانست عهد مي گيرد.
عاقل آن است كه ديوانه ي او و هوشيار آن كه مست او
ای خدا
تا به تو اندیشیده ایم چه از دست داده ایم؟
اي خدا
اي ناخداي فلك وجود اي مقصود هر موجود فرمانرواي هستي اي كه هميشه هستي ما را ببخش مارا ببخش وسلام
ودرود مارا به پاكترين پيشاني بندگي اسوه ي نيك زندگي،حضرت محمد واهل بیتش و پيامبران بزرگ خود برسان.
وسلام بر ياران، دوستان ودوستدارانشان
اما بعد
ستایش خاص خداست پس سلام بر بنده ی شایسته خداوند
سلام بر باشکوهترین یادگار پیامبران وسلام بر نفیس ترین ذخیره ی الهی امام موعود
دوست عزیز نمی دانم آلان کجایی اما هرجایی خدایت به سلامت دارد
اگر از احوال این دوستدار خود غلامعلی نوری بپرسی من هم جواب می دهم در برابر سیل نادانیها چون کوه استوارم.
سخن هرچند گیرا واز سر اخلاص باشد بسان شراره هایی که از آتش درون برخیزد عمریگذرا داردپس مهار افکار را این بار با این نامه به دست دلنواز قلم سپردهام تا با ما یسطرون آن پایدار بماند
این ما همه ی خماران دیدار رویت کسا نی هستیم که به زعم خود شب وروز ازخدا ظهورت را طلب می کنیم واز سر اخلاص برای تو نامه می نویسیم که بیایی !
همه می گویند خدا کند که بیایی اما من می گویم خدا کند که نیایی
دوست دارم ترا ببینم دوست دارم در کنار توباشم اما خدا کند که نیایی
امام من گرچه دوست دارم بیایی اما خدا کند که نیایی !
چرا؟
اماما ! می ترسم !
می ترسم ما چون ا هل کوفه باشیم و تو تنها بما نی !
پس می ترسم تو هم مثل سرور آزادگان وپدرت امام حسین (علیه سلام )تنها بمانی
این همه آرزوی ظهور این همه نامه نگاری برای تو ! می ترسم بعد از ظهورت همه اینها بر باد برود . وکان لم یکن تلقی شود.! انگار نه انگار !
چونکه ما اینقدر از اسلام واقعی فاصله گرفته ایم که بعد از ظهور سخنان تو را کفر وضد اسلام می پنداریم
پس ما همان کسانی که در آرزوی دیدن رویت خدا خدا می کردیم ونامه می نوشتیم می ترسم اولین کسانی باشیم که علیه سخنان توشمشیر کشی و غوغا کنیم
چرا که توآنی نبوده ای که با ذهنیت نارس خود در ذهن خود ساخته ایم
وتوبرخلاف دستورات اسلا م سخن می گویی! چرا که اسلام یعنی ذهنیتهای بافته شده در جمجمه ی ما!
پس طبق سنن تاریخ بشریت تو را همانند پیامبران بزرگ خداوند دیوانه وکافر می نامیم !
چرا که از اسلام حقیقی جز سایه ای وشبحی درک نکرده ایم وتراهم چون موسی(علیه سلام) تا آن حد گفت لم توذوننی بسیار اذیت خواهیم کرد .
خدا کند که نیایی یا اگر می آیی بعد از مرگ من باشد که هیچ بی احترامی به تورا ندیده باشم .
آری میترسم این مای دوستانت ترا چون پدر بزرگت علی (علیه سلام) آنقدر آزرده میکنیم که سر در چاه کنی و از فرط نادانی وبی مغزی ما یارا نت ،از اندوهفریاد بکشی !
آرزودارم بیایی اما خدا کند که نیایی! چرا که اگر من به آرزویم نرسم بهتر استاز اینکه برسم وببینم که مهدی جویان دیروز چطور در برابرت خروج کرده و بهبی احترامی ایستاده ومی خواهند که ترا به جرم ارتداد و کفر بکشند.
آری بودند کسانی که آرزو داشتند ومی خواستند علی خلیفه شود اما چون خلیفه شد بر او خروج کردند وکافر مرتد خواندند او را
امام من، من تحمل دیدن بی احترا می به تورا ندارم . دوست دارم بیایی اما خدا کند که نیایی
دوست دارم ترا ببینم اما در آن دنیا در محضر خدا نه در اینجا و خود می دانی چرا !
و متاع دنیا قلیل است
ای خدا اگر هم مهدی جان ما آمد ما را مصداق این آیه نگردان
وَأَقْسَمُوا بِاللَّهِ جَهْدَ أَيمَانِهِمْ لَئِنْ جَاءَهُمْ نَذِيرٌ لَيكُونُنَّ أَهْدَى مِنْ إِحْدَى الْأُمَمِ فَلَمَّا جَاءَهُمْ نَذِيرٌ مَا زَادَهُمْ إِلَّا نُفُورًا(فاطر/42)
آنان با نهايت تأکيد به خدا سوگند خوردند که اگرانذارکننده به سراغشان آيد، هدايت يافته ترين امتها خواهند بود؛ اما چون نذیری برای آنان آمد، جز فرار و رمیدن( از حق) چيزي بر آنها نيفزود!
آمین یا خدا
غلامعلی نوری
ستايش وسپاس خاص خداوند جهان است كه ملك اوست آنچه در زمين و آسمان است.
او كه از قلب كوچك اتم تا وراء كهكشانها، از ظلمات ثلاث تا عمق ژرف جانها همه را مي داند.
او كه حيات ميدهد ومي ميراند ملك مي بخشد ومي ستاند.
او كه فضا پيماي انديشه ها به بي كرانهاي كبريايش نرسد ودر تدبير امر محتاج كس نشود.
و اوست پروردگار شعري فالق الحب والنوي آفريدگار بي همتا.
تدبير آن است كه او نموده و فرمان آن ،كه او فرموده
به هر كه خواهد علم مي بخشد وازآن كه دانست عهد مي گيرد.
عاقل آن است كه ديوانه ي او و هوشيار آن كه مست او
ای خدا
تا به تو اندیشیده ایم چه از دست داده ایم؟
اي خدا
اي ناخداي فلك وجود اي مقصود هر موجود فرمانرواي هستي اي كه هميشه هستي ما را ببخش مارا ببخش وسلام
ودرود مارا به پاكترين پيشاني بندگي اسوه ي نيك زندگي،حضرت محمد واهل بیتش و پيامبران بزرگ خود برسان.
وسلام بر ياران، دوستان ودوستدارانشان
اما بعد
ستایش خاص خداست پس سلام بر بنده ی شایسته خداوند
سلام بر باشکوهترین یادگار پیامبران وسلام بر نفیس ترین ذخیره ی الهی امام موعود
دوست عزیز نمی دانم آلان کجایی اما هرجایی خدایت به سلامت دارد
اگر از احوال این دوستدار خود غلامعلی نوری بپرسی من هم جواب می دهم در برابر سیل نادانیها چون کوه استوارم.
سخن هرچند گیرا واز سر اخلاص باشد بسان شراره هایی که از آتش درون برخیزد عمریگذرا داردپس مهار افکار را این بار با این نامه به دست دلنواز قلم سپردهام تا با ما یسطرون آن پایدار بماند
این ما همه ی خماران دیدار رویت کسا نی هستیم که به زعم خود شب وروز ازخدا ظهورت را طلب می کنیم واز سر اخلاص برای تو نامه می نویسیم که بیایی !
همه می گویند خدا کند که بیایی اما من می گویم خدا کند که نیایی
دوست دارم ترا ببینم دوست دارم در کنار توباشم اما خدا کند که نیایی
امام من گرچه دوست دارم بیایی اما خدا کند که نیایی !
چرا؟
اماما ! می ترسم !
می ترسم ما چون ا هل کوفه باشیم و تو تنها بما نی !
پس می ترسم تو هم مثل سرور آزادگان وپدرت امام حسین (علیه سلام )تنها بمانی
این همه آرزوی ظهور این همه نامه نگاری برای تو ! می ترسم بعد از ظهورت همه اینها بر باد برود . وکان لم یکن تلقی شود.! انگار نه انگار !
چونکه ما اینقدر از اسلام واقعی فاصله گرفته ایم که بعد از ظهور سخنان تو را کفر وضد اسلام می پنداریم
پس ما همان کسانی که در آرزوی دیدن رویت خدا خدا می کردیم ونامه می نوشتیم می ترسم اولین کسانی باشیم که علیه سخنان توشمشیر کشی و غوغا کنیم
چرا که توآنی نبوده ای که با ذهنیت نارس خود در ذهن خود ساخته ایم
وتوبرخلاف دستورات اسلا م سخن می گویی! چرا که اسلام یعنی ذهنیتهای بافته شده در جمجمه ی ما!
پس طبق سنن تاریخ بشریت تو را همانند پیامبران بزرگ خداوند دیوانه وکافر می نامیم !
چرا که از اسلام حقیقی جز سایه ای وشبحی درک نکرده ایم وتراهم چون موسی(علیه سلام) تا آن حد گفت لم توذوننی بسیار اذیت خواهیم کرد .
خدا کند که نیایی یا اگر می آیی بعد از مرگ من باشد که هیچ بی احترامی به تورا ندیده باشم .
آری میترسم این مای دوستانت ترا چون پدر بزرگت علی (علیه سلام) آنقدر آزرده میکنیم که سر در چاه کنی و از فرط نادانی وبی مغزی ما یارا نت ،از اندوهفریاد بکشی !
آرزودارم بیایی اما خدا کند که نیایی! چرا که اگر من به آرزویم نرسم بهتر استاز اینکه برسم وببینم که مهدی جویان دیروز چطور در برابرت خروج کرده و بهبی احترامی ایستاده ومی خواهند که ترا به جرم ارتداد و کفر بکشند.
آری بودند کسانی که آرزو داشتند ومی خواستند علی خلیفه شود اما چون خلیفه شد بر او خروج کردند وکافر مرتد خواندند او را
امام من، من تحمل دیدن بی احترا می به تورا ندارم . دوست دارم بیایی اما خدا کند که نیایی
دوست دارم ترا ببینم اما در آن دنیا در محضر خدا نه در اینجا و خود می دانی چرا !
و متاع دنیا قلیل است
ای خدا اگر هم مهدی جان ما آمد ما را مصداق این آیه نگردان
وَأَقْسَمُوا بِاللَّهِ جَهْدَ أَيمَانِهِمْ لَئِنْ جَاءَهُمْ نَذِيرٌ لَيكُونُنَّ أَهْدَى مِنْ إِحْدَى الْأُمَمِ فَلَمَّا جَاءَهُمْ نَذِيرٌ مَا زَادَهُمْ إِلَّا نُفُورًا(فاطر/42)
آنان با نهايت تأکيد به خدا سوگند خوردند که اگرانذارکننده به سراغشان آيد، هدايت يافته ترين امتها خواهند بود؛ اما چون نذیری برای آنان آمد، جز فرار و رمیدن( از حق) چيزي بر آنها نيفزود!
آمین یا خدا
غلامعلی نوری